Winkel

Onze winkel is van 1 april tot 1 november geopend van woensdag t/m zondag van 11:00 - 17:00. In alle schoolvakanties zijn wij 7 dagen per week geopend.

In de winterperiode van 1 november tot 1 april zijn wij alleen de weekenden en vakanties geopend. Of in overleg.

 

In onze sfeervolle winkel verkopen wij uiteraard Biologische Orvelte kaas en Zuivel, zoals yoghurt, boter, karnemelk, vanillevla en chocoladevla.

Wij hebben een groot assortiment biologische wijnen maar ook biertjes en sapjes.

Daarnaast verkopen wij delicatessen zoals worst, olijven, nootjes en andere lekkere producten.

Ook hebben wij een uitgebreid assortiment kaasfondues, kaasmesjes.

En wij staan inmiddels bekend om ons overheerlijke ambachtelijk ijs!

Kaas en Zuivel

Wij hebben heerlijke biologische Orvelter kaas: jong, jong belegen, belegen, oud en overjarig. Daarnaast hebben wij kaas met fenegriek, brandnetel en italiaanse kruiden.

Ook verkopen wij kaas van collega kaasmakers uit de omgeving zoals geit, schaap, jersey en kaas met natuurkorst.

Kom lekker proeven in onze sfeervolle winkel.

Tevens maken wij een heerlijke zachte yoghurt, ook te bestellen in onze 'yoghurt bar' met bijv. vers fruit, jam, chocola etc. en natuurlijk ons heerlijke ambachtelijk ijs.

Ook hebben wij onze echte roomboter en ouderwetse karnemelk.

Wijn en Bier

Wij hebben een groot assortiment wijnen. Voornamelijk biologische wijnen of wijnen van wijnhuizen die we kennen.

Naast wijnen verkopen wij een aantal lekker biertjes. De bieren van Maallust uit Veenhuizen, maar ook bio biertjes van Brouwerij t IJ, Gulpener en 2 spaanse biertjes.

In ons Atelier in het voormalige zuivelfabriekje kun je ook genieten van heerlijke wijn en of bierproeverijen uiteraard met lekkere huisgemaakte hapjes.

Lekkers en Leuks

In onze sfeervolle winkel verkopen wij ook verschillende kaas- en serveerplanken, mooie kado-pakketjes, kaasmessen en fondue pannen. Maar ook hebben wij een Pindakaas machine staan, waar u zelf een super lekkere pindakaas kan maken. Puur van pinda's, zonder toevoegingen.

Verder hebben we lekker dingen zoals worst, nootjes, chips, mosterd en sausjes, chocola en nog veel meer lekkers voor een gezellige middag of avond op jullie vakantieadres of gewoon lekker thuis.